22 juni

Voortgang DCAM te Moerdijk!

Wij verzorgen bij de nieuwbouw van DCAM te Moerdijk de dak- en wandbeplating en monteren de betonnen gevelelementen. Projectleider Martijn Jansen en voorman Arjen van Harten zijn verantwoordelijk voor de begeleiding en uitvoering hiervan. Dit project staat in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf BV.

 

 

 

De dakbeplating ca. 26.815 m² is uitgevoerd in een stalen dakplaat 135/930. De gevels, ca. 8670 m², zijn voor een gedeelte al voorzien van sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm, in de kleuren Ral 9007, Ral 5000 en Ral 9010. Een klein gedeelte van gevelpanelen wordt horizontaal gemonteerd. Ook wordt er een klein gedeelte van de gevel bekleed met polycarbonaat sandwichpanelen, Daylite.

 

 

Bekijk de voortgang van dit project op onderstaande foto's..

DCAM te Moerdijk

 

DCAM te Moerdijk

 

DCAM te Moerdijk

 

 

 

 

Over Delin Capital Asset Management

DCAM is een in Londen gevestigde vermogensbeheerder die zich met name richt op Europees logistiek vastgoed. Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in de ontwikkeling en asset management van distributiecentra in Noordwest Europa. Bekende huurders van dc's van DCAM in Nederland zijn G-Star met 35.000 m² in het Amsterdamse Westelijk havengebied en het dc van Nedcargo (voorheen Van Uden Logistics) langs de A12 in Waddinxveen.

 

DCAM te Moerdijk