11 januari

Vida XL te Venlo aangenomen!

In opdracht van Wijnen Bouw gaan wij de beplating leveren en monteren bij de nieuwbouw Vida XL te Venlo. De bouw van het distributiecentrum voor vidaXL op Trade Port Noord te Venlo gaat naar verwachting in februari 2017 van start. Het gebouw bestaat uit 7 warehouses en een kantoor. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

 

Vida XL te Venlo

 

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, aluminiumcomposiet lamellen en het plaatsen van betonelementen.

 

DAK - 91.000 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat 135/930.

 

 

GEVEL - 12.440 m²

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 120 mm, buitenzijde voorzien van pvdf coating Altaris Copper Metallic.

 

 

Vida XL te Venlo

 

Vida XL te Venlo

 

Vida XL te Venlo

 

Vida XL te Venlo

 

Vida XL te Venlo

Op bovenstaande tekeningen is de nieuwbouw VidaXL te zien.

 

 

 

Over VidaXL

VidaXL is een internationale online verkoper met een verrassend assortiment van duizenden producten in de categorieën huis, tuin, garage, doe-het-zelf en kleding. VidaXL heeft momenteel 310 medewerkers in haar kantoren in Venray en Utrecht (NL), Ningbo en Shanghai (CN), Boekarest (RO), Sydney (AU) en voorziet maandelijks ongeveer 150.000 klanten in heel Europa en Australië.

De bouw van het distibutiecentrum voor VidaXL op Trade Port Noord te Venlo gaat naar verwachting in februari 2017 van start. Het gebouw bestaat uit 7 warehouses en een kantoor. De bouw van dit nieuwe distributiecentrum zal in 2017 worden opgeleverd.

 

 

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven!