20 april

Verhuizing BluePrint Automation naar bedrijventerrein Breeveld te Woerden aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg de dak- en gevelbeplating monteren van het nieuw te bouwen bedrijfspand van BluePrint Automation te Woerden. Het grote bedrijf BluePrint Automation gaat zich verplaatsen naar het bedrijventerrein Breeveld om zich daar verder te kunnen uitbreiden. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen.

 

woerden blueprint

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating.

 

DAK - 10.400 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930, en een gedeelte (3.000 m²) zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930 perfo.

 

GEVEL - 3.050 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel Falk 1060WB , horizontaal gemonteerd 100mm, voorzien van een PVDF coating in een standaardkleur. Een gedeelte van de gevelbeplating (200 m²) zal uitgevoerd worden in polycarbonaat panelen 40mm dikte, opaal, gemonteerd in brute aluminium profielen rondom voorzien van EPDM dichting. Ook zal er een gedeelte van de gevelbeplating uitgevoerd worden in een damwandprofielplaat 19/1050, voorzien van Prisma coating in Ephyra.

 

 

 

 

woerden blueprint

 

 

 

woerden blueprint

 

woerden blueprint

 

woerden blueprint

 

woerden blueprint

 

woerden blueprint

Op bovenstaande afbeeldingen zijn de tekeningen van de nieuw te bouwen BluePrint Automation te Woerden te zien.

 

 

 

Over BluePrint Automation

BluePrint Automation (BPA) is een van oudsher Woerdens bedrijf, dat zich bezig houdt met het verpakken van onder andere 'frozen food', chips en snacks, pharmaceuticals, verse producten en zoetwaren. Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft productievestigingen in Woerden, Culemborg, Richmond VA USA, Longmont CO USA. In totaal biedt BluePrint Automation werk aan meer dan 400 mensen. De verhuizing is nodig omdat het bedrijf een sterke groei doormaakt en uitbreiding op de huidige locatie aan de Oostzee niet mogelijk is. Breeveld is een bedrijventerrein van zo'n 3,5 ha groot. Het ligt tussen het voormalig complex Den Oudsten en FermWerk (voorheen De Sluis). Een groot deel van het terrein zal op korte termijn worden bebouwd, een kleiner deel kan later nog worden ingevuld.

 

 

Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van o. a. dit project!