25 november

UPDATE: Dakrenovatie Hitachi te Oosterhout in de uitvoering!

In opdracht van Middelwateringbouw B.V. is Hardeman | van Harten B.V. een grote dakrenovatie aan het uitvoeren voor Hitachi te Oosterhout. De opdracht is aangenomen door projectleider en directeur Jan Hardeman. Voorman en directeur Peter van Harten houdt samen met voorman Mathijs Kok toezicht tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

 

De totale opdracht bestaat uit twee deelopdrachten: twee dakrenovaties in Oosterhout. 

 

Dakrenovatie Souvereinstraat

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type 1000 TR 80/115, voorzien van een HPS coating in de kleur Hamlet. Wij verlenen 30 jaar garantie op de coating! De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 6.300 m².

 

Naast de dakbeplating leveren en monteren wij ook de lichtstraten. De oppervlakte van de lichtstraten bedraagt totaal ongeveer 1.850 m² en worden uitgevoerd in dubbelwandige Polycarbonaat lichtstraten.

 

Tenslotte leveren en monteren wij ook de goten. De goten (860 m) worden uitgevoerd in een geïsoleerde bakgoot, opgebouwd uit 80 mm platen, geschroefd op bestaande staaldakplaten met een APP bitumineuze dakbedekking

 

De volgende drie foto's geven een impressie van de bouwplaats.

 

Oude dakbeplating verwijderen:

 

Dakrenovatie Hitachi Oosterhout

 

Dakrenovatie Hitachi Oosterhout

 

Nieuwe dakbeplating monteren: 

 

Dakrenovatie Hitachi Oosterhout

 

Hieronder de specificaties van de andere dakrenovatie:

 

Dakrenovatie Florijnstraat

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type 1000 TR 80/115, voorzien van een HPS coating in de kleur Hamlet. Wij verlenen 30 jaar garantie op de coating! De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 2.905 m².

 

Naast de dakbeplating leveren en monteren wij ook de lichtstraten. De oppervlakte van de lichtstraten bedraagt totaal ongeveer 1.335 m² en worden uitgevoerd in dubbelwandige Polycarbonaat lichtstraten.

 

Tenslotte leveren en monteren wij ook de goten. De goten (466 m) worden uitgevoerd in een geïsoleerde bakgoot, opgebouwd uit 80 mm platen met een APP bitumineuze dakbedekking

 

UPDATE:

 

De dakbeplating is inmiddels gemonteerd inclusief de lichtstraten:

 

Dakrenovatie Hitachi Oosterhout

 

Hieronder een foto waarop de binnenzijde van de lichtstraat wordt weergegeven:

 

Dakrenovatie Hitachi Oosterhout