24 maart

Uitbreiding Haval te Gemert!

Wij gaan voor Unibouw de dak- en wandbeplating monteren bij een uitbreiding van het pand van Haval te Gemert. De gevelbekleding wordt hetzelfde uitgevoerd als het bestaande bedrijfspand, zodat de nieuwbouw goed zal aansluiten bij de bestaande bouw. Medio 2017 hoopt projectleider Martijn Jansen deze uitbreiding te kunnen opleveren.

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating en een binnenwand.

 

 

haval gemert

 

 

DAK - 2.580 m²

Op het dak komen stalen dakplaten 106/750, voorzien van interieurcoating in Ral 9002.

 

GEVEL - 1.895 m²

De gevels zullen bekleed worden met sanwichpanelen Paroc, horizontaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien  van PVDF coating in Ral 7035 of 9006.

 

BINNENWAND - 535 m²

De binnenwand zal bestaan uit een sandwichpaneel, 80mm dik.

 

 

Haval te Gemert

Het bedrijfspand van Haval te Gemert zal met ca. 2.600 m² uitgebreid worden.

 

 

 

Over Haval

Haval is een producent van disposables en verpakkingen voor de foodindustrie. Door continue vernieuwing van zowel de productietechnieken als het assortiment is Haval uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bestekken, glazen en verpakkingen. Jaarlijks verlaten zo'n 5 miljard disposables de productielocatie in Gemert, op weg naar de klant in Europa. Ongeveer 25 procent van de uitbreiding zal gebruikt worden als opslagruimte, het overige gedeelte zal gebruikt worden als productieruimte. Medio 2017 kunnen ze gaan profiteren van de uitbreiding.

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten, door regelmatig een bezoekje te brengen aan onze website!