31 maart

SOMT te Amersfoort!

Projectleider Martijn Jansen heeft de opdracht van Bouwbedrijf A. Huurdeman voor transformatie van SOMT op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort aangenomen. Het gebouw wordt in ca. 20 weken getransformeerd van drukkerij naar onderwijs- en onderzoeksgebouw voor SOMT. Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie (SOMT) verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau. Wij mogen hier de nieuwe gevelbeplating leveren en monteren.

 

 

 

SOMT Amersfoort

 

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van nieuwe beplating op de gevels.

 

 

GEVEL - 500 m²

De gevels zullen bekleed worden met sandwichpanelen, horizontaal gemonteerd 140mm dikte. Op de sandwichpanelen komen golfprofielplaten 18/988, voorzien van HPS coating in Ral 9005 Black. 

 

 

SOMT Amersfoort

Op de afbeelding hierboven is de oude en de nieuwe situatie te zien.

 

 

Klik hier om een impressie van de transformatie van SOMT te bekijken.

 

 

Over SOMT 

SOMT is gespecialiseerd in masteronderwijs op het gebied van bewegingsgerelateerde klachten. Je kunt aan de SOMT een masteropleiding volgen in de Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie en Fysiotherapie in de Geriatrie. Het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek en is daarom ook erg praktijkgericht.

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten door regelmatig een bezoekje aan onze website te brengen!