20 mei

Ronde panelen bij project Dolphin te Harderwijk!

Hardeman | van Harten B.V. is bezig met de uitvoering van het project Dolphin te Harderwijk. Net als de Wehkamp in Zwolle worden hier ronde panelen gemonteerd. Dit is te zien op onderstaande foto:

 

Dolphin Harderwijk gevelbeplating

 

De gevelbeplating betreft een oppervlakte van 3.500 m² en is uitgevoerd in sandwichpanelen TR 80/115. De sandwichpanelen zijn verticaal gemonteerd. 

 

Dolphin Harderwijk gevelbeplating

 

 

Dolphin Harderwijk gevelbeplating

 

Hieronder nog een gedetailleerde foto van de gevelbeplating:

 

Dolphin Harderwijk gevelbeplating

 

Naast de gevelbeplating verzorgt Hardeman | van Harten B.V. ook de dakbeplating. De oppervlakte van de dakbeplating is totaal 6.400 m² en uitgevoerd in stalen dakplaten type 158/750. De dakplaten zijn 0.88 mm dik, geperforeerd en ongecoat.

 

Inmiddels zijn de binnenwanden ook gemonteerd. De binnenwanden zijn uitgevoerd in sandwich panelen van 60 mm dik met een PUR isolatiekern. De totale oppervlakte is 1.000 m² Op onderstaande foto zijn de medewerkers van Hardeman | van Harten B.V. de binnenwanden aan het monteren.

 

Dolphin Harderwijk binnenwanden

 

Op onderstaande foto wordt de gehele bedrijfshal weergegeven. Als het complete project is afgerond, maken wij foto's en plaatsen deze op de website.

 

Bezoek dus regelmatig onze website, zodat u op de hoogte blijft van onze actuele werkzaamheden!

 

Dolphin Harderwijk gevelbeplating