30 mei

Project Xenos te Waalwijk bijna opgeleverd!

Hardeman | van Harten B.V. is al een paar maanden hard aan het werk voor project Xenos te Waalwijk. Onze projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen en en zorgt voor een zorgvuldige uitvoering. Op de bouw worden de monteurs aangestuurd door voorman Arjen van Harten.

 

Tijdens de uitvoering zijn al diverse foto's  gemaakt. In dit nieuwsartikel worden verschillende foto's weergegeven waarop de producten goed te zien zijn.

 

Als eerste de dakbeplating:

Xenos Waalwijk

 

De dakbeplating is uitgevoerd in stalen dakplaten type 158/750 en type 106/750 met een dikte van 0.75 mm. De dakplaten zijn ongeperforeerd en voorzien van interieurcoating ral 9002. De totale oppervlakte is 11.700 m².

 

De hoogte van het gebouw is totaal 35 meter.

 

Naast de dakbeplating heeft Hardeman | van Harten B.V. ook opdracht gekregen de gevelbeplating te monteren. De totale oppervlakte van de gevel is 11.400 m². De gevel is als volgt samengesteld:

1) Binnendozen                 90/500 1.13mm dikte

2) Isolatiemateriaal:         Rockwool 209DUO PLUS 150 mm dikte 

3) Damwand beplating:  Horizontale sinusbeplating 42/960 in drie kleuren (ral 7032, 7039 en 7016) 0.75 mm dikte

 

Op onderstaande foto zijn alle drie de onderdelen duidelijk weergegeven.

Xenos Waalwijk

 

Op de foto hieronder één van de twee hooggebouwen, waarbij één zijde al is voorzien van isolatiemateriaal. Daarnaast zijn ook een aantal omegaprofielen gemonteerd.

Xenos Waalwijk

 

Montage van de binnendozen wordt op een nette manier uitgevoerd door de medewerkers van Hardeman | van Harten B.V. 

Xenos Waalwijk binnendozen

 

Xenos Waalwijk binnendozen

 

Twee kleuren gevelbeplating zijn al gemonteerd:

Xenos Waalwijk gevelbeplating

 

Een gedeelte van de isolatie is nog te zien. Dit hooggebouw is bijna afgerond, zoals te zien op deze foto moet enkel nog een gedeelte worden beplaat. 

Xenos Waalwijk gevelbeplating

 

Na de oplevering van dit project zullen er nog een aantal foto's worden gemaakt van het eindresultaat. Deze verschijnen binnenkort op de website!