13 april

Project Veldman te 't Veld bijna opgeleverd!

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating geleverd en gemonteerd bij familie Veldman te 't Veld. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Wouter van Hoef had de leiding tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

 

Zie hieronder alvast een foto van de jongveestal en de ligboxenstal:

 

't Veld ligboxenstal

 

De totale opdracht bestond uit de volgende onderdelen:

 

DAKBEPLATING - ligboxenstal

De dakbeplating is uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type TR 50/85. De buitenplaat is voorzien van een HPS coating in de kleur Antraciet Matt. De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 2.667 m².

 

GEVELBEPLATING - ligboxenstal

De gevelbeplating is uitgevoerd in een geïsoleerd sandwich gevelpaneel type TR 40/75. De buitenplaat is voorzien van een HPS coating in de standaardkleur Juniper Green. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 426 m².

 

DAKBEPLATING - jongveestal

De dakbeplating van de jongveestal is uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type TR 50/85. Ook de dakbeplating van de jongeveestal is voorzien van een HPS coating in de kleur Antraciet Matt. In het dak zijn ongeveer 82 m² lichtcassettes gemonteerd. De oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 1.810 m²

 

GEVELBEPLATING - jongveestal

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in een geïsoleerd sandwich gevelpaneel type TR 40/75. Ook hier is de buitenplaat voorzien van een HPS coating in de standaardkleur Juniper Green. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 431 m².

 

Project Veldman is bijna opgeleverd, hieronder nog een tweetal foto's tijdens de montage:

 

;t Veld Veldman

 

;t Veld Veldman

 

Een mooi agrarisch project! Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat voor u de dak- en wandbeplating levert en monteert? Nem dan zo snel mogelijk contact op en laat u adviseren!