17 oktober

Project Scherpenkate te Hasselt in de uitvoering!

In opdracht van Aannemersbedrijf Dons en Troost B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren bij de heer Scherpenkate te Hasselt. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. De uitvoering op de bouw wordt begeleidt door voorman Martien van Harten.

 

Onderstaande foto geeft alvast een impressie van het project:

 

Hasselt Scherpenkate

 

De totale opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Dakbeplating

De dakbeplating is uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type GL 43/83 in de kleur Antraciet Matt. De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 3.220 m².

 

Gevelbeplating

De gevelbeplating is uitgevoerd in een sandwich wandpaneel type WZ 1170/40 met daarop een enkelwandige potdeksel profielplaat in de kleur zwart gemonteerd. De profielplaten hebben een houtnerf structuur. De totale oppervlakte van de gevelbeplating is ongeveer 368 m²

 

Goot

De goot is uitgevoerd in een getrokken aluminium goot in de standaard kleur grijs.

 

Skybox

De skybox is uitgevoerd in een sandwich binnenwandpaneel type 1060 WB 60 waarbij de buiten- en binnenplaat is uitgevoerd in de standaard ralkleur 9002. De totale oppervlakte van de binnenwanden bedraagt ongeveer 90 m².

 

De opdracht is al bijna afgerond. Op onderstaande foto's is duidelijk het resultaat wat betreft de gevelbeplating te zien:

 

Hasselt Scherpenkate

 

Hasselt Scherpenkate

 

Hasselt Scherpenkate