17 september

Project in Espel in de uitvoering

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Hedi Bouw B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren bij familie Vos te Espel. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. Voorman Marius Loedeman begeleidt de uitvoering op de bouw.

 

De projectspecifaties zijn als volgt:

 

DAKBEPLATING

De dakbeplating wordt uitgevoerd in twee typen sandwich panelen. 390 m² wordt uitgevoerd in type TR 100/135 met een dikte van 0.63 mm. 552 m² wordt uitgevoerd in type TR 40/75, eveneens met een dikte van 0.63 mm. Beide typen worden uitgevoerd in de kleur Terracotta.

 

Totale oppervlakte dakbeplating: 942 m²

 

Op onderstaande foto zijn de netten al gehangen en wordt alles in gereedheid gebracht zodat de montage van de dakbeplating kan starten.

 

Espel Vos

 

GEVELBEPLATING

De gevelbeplating wordt deels uitgevoerd in een sandwich gevelpaneel type TR 80/115 met een dikte van 0.63 mm (kleur Goosewing Grey), deels in type 1060 WB 80 met dezelfde dikte en een klein deel in damwand gevelbeplating type TR 1000/35 (beiden in de kleur Terracotta).

 

Totale oppervlakte gevelbeplating: 945 m²

 

GOOT

Naast het monteren van de dak- en wandbeplating leveren en monteren wij ook de goot. De kilgoot is uitgevoerd in een geïsoleerd sandwichpaneel als gootbodem.

 

Onderstaande montagefoto's geven een impressie van de huidige werkzaamheden. Onze medewerkers zijn de gevels aan het monteren. Hierbij word gebruikt gemaakt van eigen machines.

 

Espel Vos

 

Espel Vos

 

Espel Vos