13 mei

Project graandepot Agrifirm in Kampen in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Weever Bouw de dak- en wandbeplating aan het monteren in Kampen. De totale opdracht bestaat uit een loods, een losgebouw en een bedieningsgebouw. 

 

De specificaties zijn als volgt:

 

Vlakloods

De dakbeplating heeft een oppervlakte van 6.840 m² en wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 45KD/1000. Dikte is 0.70 mm met aan de binnenkant een anti condens vilt. De buitenzijde is voorzien van een HPS coating in de kleur Goosewing Grey.

 

De gevelbeplating heeft een oppervlakte van 1.543 m² en wordt uitgevoerd in een enkelwandige stalen gevelplaat type TR 35/1000 met een dikte van 0.60 mm. De buitenzijde is voorzien van een HPS coating in de kleur Merling Grey en Haritage Green.

 

Op het dak en de gevel  geven wij 30 jaar garantie!

 

Op dit moment zijn wij bezig met de uitvoering van de vlakloods. Hieronder een aantal montagefoto's:

Vlakloods Graandepot Kampen

 

 

Vlakloods Graandepot Kampen

 

Vlakloods Graandepot Kampen

 

Vlakloods Graandepot Kampen

 

Vlakloods Graandepot Kampen

 

Vlakloods Graandepot Kampen

 

Vlakloods Graandepot Kampen

 

Zoals gezegd, zullen ook twee bijgebouwen worden beplaat. Het losgebouw zal in de aankomende weken worden uitgevoerd, het bedieningsgebouw is inmiddels gerealiseerd. Hieronder de specificaties:

 

Losgebouw

De dakbeplating heeft een oppervlakte van 200 m² en wordt uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type TR 80/115. De binnenplaat is geprofileerd, voorzien van een interieur coating in ral 9002, de buitenplaat is licht geprofileerd, voorzien van een kunstof dakbedekking.

 

De gevelbeplating heeft een oppervlakte van 570 m² en wordt uitgevoerd in een enkelwandige stalen gevelplaat type TR 35/1000 met een dikte van 0.63 mm. De buitenzijde is voorzien van een HPS coating in de kleur Merlin Grey. 

 

Bedieningsgebouw

De dakbeplating heeft een oppervlakte van 60 m² en wordt uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type 1060 WB 80. Beide zijden zijn licht geprofileerd, voorzien van een interieur coating ral 9002.

 

De gevelbeplating heeft een oppervlakte van 75 m² en wordt uitgevoerd in een sandwich blind bevestigd gevelpaneel type 1060 WB 80. De buitenplaat is licht geprofileerd, voorzien van een Prisma coating. De binnenplaat is ook licht geprofileerd en voorzien van een interieur coating ral 9002.

 

Zie hieronder het resultaat van het bedieningsgebouw:

Vlakloods Graandepot Kampen