23 februari

Ploeger te Harderwijk aangenomen!

Wij zijn begonnen met de beplating bij de nieuwbouw van Ploeger Logistics te Harderwijk. Logistiek diestverlener Ploeger Logistics gaat flink uitbreiden in Harderwijk. Het nieuwe distributiecentrum wordt gebouwd op bedrijventerrein LorentzIII. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen in opdracht van Dijkham Bouw BV. De oplevering van de eerste fase staat over een half jaar gepland. 

 

De uitbreiding van dit distributiecentrum van de logistiek dienstverlener wordt gerealiseerd op een kleine afstand van de huidige locatie in Harderwijk. 

 

 

Ploeger te Harderwijk

 

 

 

DAK - 10.350 m²

Het dak zal uitgevoerd worden in stalen dakplaten 135/930.

 

GEVEL - 5.460 m²

De gevels worden voorzien van sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm. Deze panelen worden voorzien van PVDF coating in Ral 9006 en een gedeelte in Ral 7016. Ca. 200 m² van de gevel wordt bekleed met sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 200mm steenwol. Ook deze panelen worden voorzien van PVDF coating in Ral 9006.

 

BINNENWAND - 4.950 m²

De binnenwand wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel binnenwand 100mm dikte.

 

 

 

 

 

 

Ploeger te Harderwijk

Op het industrieterrein Lorentz III verrijst de komende maanden een nieuw en duurzaam warehouse, wat voldoet aan de Breeam Outstandingsnorm.

 

 

 

 

Over Ploeger 

De kernactiviteiten van Ploeger zijn contract logistiek en contract vervoer, zowel nationaal als internationaal. Daaronder vallen onder andere opslag en voorraadbeheer, handling en verzendklaar maken, groupage, expeditie, crossdocking en dedicated transport.