04 november

Nieuwbouw te Marknesse in de uitvoering!

In opdracht van Hette Bouw B.V. monteert Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating voor Mts. Laan-Blauw te Marknesse. De opdracht is aangenomen door projectleider Rik van Milgen. Voorman Mathijs Kok houdt toezicht tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw. 

 

Marknesse Mts Laan-Blauw nieuwbouw

 

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Dakbeplating

Het dak wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 106/750 met daarop een sandwich dakpaneel type TR 50/85. De oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 1.800 m². Daarnaast wordt de dakbeplating van de overkapping en het overstek uitgevoerd in een enkelwandige dakbeplating type TR 1000/35. De oppervlakte van de damwand beplating bedraagt ongeveer 214 m².

 

Gevelbeplating

De gevels worden uitgevoerd in een sandwich wandpaneel type 1060 WB 60. De oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 1.350 m².

 

Binnenwanden

De binnenwanden worden uitgevoerd in een sandwich wandpaneel type 1060 WB 160. De oppervlakte van de binnenwanden is ongeveer 975 m².

 

Lichtstraten en goten

Het laatste onderdeel van de opdracht bestaat uit het leveren en monteren van twee lichtstraten en de goten. De goten worden uitgevoerd in getrokken aluminium goten. 

 

Hieronder een paar montagefoto's. De bouw is deze week van start gegaan!

 

Marknesse Mts Laan-Blauw nieuwbouw

 

Marknesse Mts Laan-Blauw nieuwbouw