27 oktober

Nieuwbouw Remako te Biddinghuizen!

De bouw voor het nieuwe pand van Remako Paper & Board BV en zusterbedrijf Papyrolux Converters BV is inmiddels gestart. Het bedrijf verhuist naar Biddinghuizen vanuit Elburg. Wij gaan hier de beplating voor het dak en de gevels leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Groothuis Bouwgroep. 

 

Het nieuwe pand wordt gebouwd op bedrijventerrein De Toekomst te Biddinghuizen. Op het terrein van 22.500 m² zal de komende maanden een pand gebouwd worden van 10.000 m² Het bedrijf hoopt het pand in Biddinghuizen in augustus 2018 in gebruik te nemen.

 

 

DAK - 10.400 m²

Het dak zal voorzien worden van stalen dakplaten 125/1000 en op een klein gedeelte van het dak (ca. 150 m²) komen sandwich panelen TR40.

 

GEVEL - 4.440 m²

Op de gevels komen sandwichpanelen 1060WB, verticaal gemonteerd 100mm & 80mm. Deze sandwichpanelen worden voorzien van PVDF coating in Ral 9006. Ook wordt er een gedeelte van de gevels bekleed met golfprofielplaten 27/1000 in een standaardkleur oranje.

 

BINNENWAND - 980 m²

De binnenwand wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel 200mm dikte, steenwol.

 

 

Remako te Biddinghuizen

Het nieuwe pand van Remako te Biddinghuizen.

 

 

 

 

 

De bedrijven handelen in rollen en vellen papier (Remako) en daarnaast kopen ze ook beschdigde of restpartijen in en maken deze weer bruikbaar (Papyrolux). Bijzonder aan het pand, dat op een stuk industrieterrein komt waar geen gas is, is dat 80% van de energie zal worden opgewekt met de 860 panelen die op het dak van het gebouw komen.

 

 

 

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze projecten!