18 juli

Nieuwbouw project Inalfa te Venray aangenomen!

Hardeman | van Harten B.V. gaat in opdracht van Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling de dak- en wandbeplating monteren bij Inalfa te Venray. De nieuwbouw bestaat uit 12.000 m² kantoor en 12.000 m² warehouse/productieruimten op een kavel van circa 42.000 m² voor Inalfa Roof Systems te Venray. Het nieuwe onderkomen komt pal aan de A73 op industrieterrein 'De Hulst 2'.

 

Inalfa Venray

 

Inalfa Roof Systems is één van de grootste leveranciers van schuifdaken voor de automobielindustrie en beheerst ongeveer 20% van de wereldmarkt. Het bedrijf is onderdeel van BHAP (Beijing Hainachuan Automotive Parts) uit China. Audi, BMW, Volkswagen, Volvo Ford, Land Rover, Jaguar zijn enkele van de de vele automerken die zij voorzien van de Inalfa zonnedaken. Er zijn de laatste jaren meerdere nieuwe fabrieken gebouwd waarvan Polen, en China een van de laatste nieuwe zijn. Vanaf 2015 zal er dus ook een nieuw onderkomen in Venray voor Inalfa Roof Systems komen waar circa 700 mensen gaan werken.

 

Inalfa Venray

 

Zoals op onderstaande impressie is te zien, wordt het een zilverkleurig gebouw met een gestroomlijnde vormgeving, passend bij een bedrijf werkzaam in de automotive industrie. Daarop heeft de architect, Ibelings van Tilburg architecten uit Rotterdam zich laten inspireren door de vormgeving van auto's: voornamelijk de grill, motorkap en het lijnenspel van de gehele auto.

 

Inalfa Venray

 

De nieuwbouw van Inalfa bestaat uit een kantoor en een grote hal. Het kantoor ligt direct aan de snelweg en is dus goed zichtbaar. De voorgevel van het kantoor is rond en heeft hier zijn entree, vormgegeven als ware het de grill van een auto. De hal ligt direct tegen het kantoor aan en schuift daar zelfs gedeeltelijk onder.  

 

Inalfa Venray

 

Dit grote project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Hij gaat dit project voorbereiden, uitvoeren en opleveren in samenwerking met een voorman en enkele monteurs van Hardeman | van Harten B.V.

 

Hieronder alvast de specificaties van de dakbeplating van de hal en het kantoor.

 

HAL

Type dakbeplating:      Stalen dakplaat 135/930 0.75mm dikte, sendzimir verzinkt, ongecoat en ongeperforeerd.

Oppervlakte:                  12.500 m²

KANTOOR

Type dakbeplating:      Stalen dakplaat 158/750 0.75mm dikte, sendzimir verzinkt, ongecoat en ongeperforeerd.

Oppervlakte:                  4.050 m²

FIETSENSTALLING 

Type dakbeplating:      Stalen dakplaat 58KD/945 0.75mm dikte, sendzimir verzinkt, ongecoat en ongeperforeerd.

Oppervlakte:                  1.500 m²

 

De totale gevelbeplating wordt uitgevoerd in een onzichtbaar bevestigd sandwichpaneel 80mm, de binnenzijde is voorzien van interieurcoating in de standaardkleur ral 9002. De buitenzijde van de panelen is voorzien van een pvdf coating in ral 9006. De totale oppervlakte van de gevelbeplating ten behoeve van de hal en het kantoor bedraagt 5.920 m².

 

Naast de dak- en gevelbeplating gaat Hardeman | van Harten B.V. ook de binnenwanden monteren. De binnenwanden worden uitgevoerd in een sandwichpaneel 80mm, beide zijden zijn voorzien van interieurcoating ral 9002. De totale oppervlakte van de binnenwanden is 3.070 m².

 

Foto's van de uitvoering zullen ter zijner tijd op de website geplaatst worden, blijf dus vooral actief onze website bezoeken!