02 september

Nieuwbouw NSK te Tilburg aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. heeft de nieuwbouw NSK aan de Brakman te Tilburg aangenomen! Van der Heijden bouwbedrijf BV is de opdrachtgever van dit project en projectleider Martijn Jansen heeft dit werk aangenomen. Juli 2017 is de verwachte oplevering van deze nieuw te bouwen distributiecentrum. 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating en de montage van de betonelementen.

 

 

DAK - 17.500 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 106/750.

 

GEVEL - 7.140 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 100mm, voorzien van PVDF coating in Ral 9006/9007. Een gedeelte van de gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, voorzien van de standaardkleur rood.

 

NSK te Tilburg

 

NSK te Tilburg

Op bovenstaande tekeningen is alvast een voorproefje van de nieuwbouw NSK te Tilburg te bekijken.

 

Over NSK European Distribution Centre B.V.

Het Japanse NSK is één van 's werelds grootste producent van kogellagers, lineair techniek, stuurinrichting systemen en onderdelen voor automotive. Van OEM-productie voor de automotive sector tot onderhoud en reparatie in de zware industrie levert NSK zijn producten. Met de nieuwbouw zal rekening worden gehouden met supervlakke vloeren en een hoge vloerbelasting. De verwachte startbouw is oktober 2016. Juli 2017 is de verwachte oplevering van deze nieuw te bouwen distributiecentrum.