11 december

Nieuwbouw Midden Nederland Hallen te Barneveld aangenomen!

In opdracht van Rots Bouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating verzorgen van de nieuw te bouwen Midden Nederland Hallen te Barneveld. Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en hypermodern evenementencomplex. Het zal vanaf medio 2016 plaats gaan bieden aan beurzen, congressen , feesten, markten, presentaties en grootschalige sport- en muziekevenementen. Deze opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en wandbeplating.

 

DAK - 6.580 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930, voorzien van interieurcoating RAL 9005.

 

GEVEL - 4.200 m² 

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel 80mm. Verticaal gemonteerd op binnendoos  90/500, voorzien van interieurcoating RAL 9005 .

 

Midden Nederland Hallen Barneveld

 

Midden Nederland Hallen Barneveld

 

 

Over Midden Nederland Hallen

Het complex omvat een beurshal, een auditorium met 2000 zitplaatsen, een grote foyer, diverse subruimtes en horecafaciliteiten. Het gebouw zal onder andere plek gaan bieden voor de functie van de vroegere veluwehal en muziekevenementen. Totaal gaat het om een vloeroppervlak van 9000 m² met een hoogte van circa 15 meter. Het evenementengebouw zal gebouwd worden aan de rand van Barneveld, direct aan de A30.

 

De bouw van de hallen is te volgen via een webcam: http://middennederlandhallen.nl/

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onder andere dit project!