09 oktober

Nieuwbouw Fokker Logistics Center 11 en 12 te Amsterdam aangenomen!

In opdracht van Sprangers Bouwbedrijf gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van Distributiecentrum 11 en 12 op het fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker te Amsterdam. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen. 

 

Op het voormalige fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker naast Luchthaven Schiphol is in de afgelopen jaren de eerste fase van het Fokker Logistics Park gerealiseerd. Een representatief park met 85.000 m² logistieke bedrijfsruimte. Internationale bedrijven zoals Agility, DHL, Kerry Logistics, KLM en Schenker vonden daar al hun plek. Nu is het tijd voor fase 2. In twee tot drie jaar wordt een verdubbeling gerealiseerd van het Fokker Logistics Park. 

 

 

DAK - 28.550 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat, type 135R/930.

 

LICHTSTRATEN - 700 m²

De lichtstraten worden uitgevoerd in 4-wandige polycarbonaat platen.

 

GEVEL - 7.900 m²

Een deel van de gevelbeplating wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel MR 80mm dik en een deel wordt uitgevoerd in een RW paneel 80 mm dik in de kleur RAL 7016.

 

Fokker DC11+12 tekening1

 

Fokker DC11+12 tekening2

 

Fokker DC11+12 tekening3

 

Over Fokker Logistics Park

Fokker Logistics Park is een modern, logistiek park direct gelegen naast de op twee na grootste vrachtluchthaven van Europa. Het biedt ondernemingen logistieke bedrijfsruimte met hoogstaande service, veiligheid en flexibiliteit. Plus een vitaal netwerk van op het park gevestigde bedrijven die elkaar versterken. 

 

 

Meer lezen over dit project? Ga dan naar http://www.fokkerlogisticspark.com/pages/nl/gebouwen/build_to_suit/dc11_12 en hou onze website in de gaten!