19 februari

Nieuwbouw Farm Dairy te Lelystad aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Aannemingsmaatschappij Friso de dak- en wandbeplating monteren bij een nieuw te bouwen bedrijfsgebouw van Farm Dairy te Lelystad. Projectleider Martijn Jansen heeft deze opdracht aangenomen.

 

logo farm dairy lelystad

 

 

Het project betreft de nieuwbouw van een industriehal. De totale nieuwbouw bestaat uit 4670 m², waaronder twee nieuwe industriehallen. Deze hallen bestaan uit verschillende ruimtes met verhoogde vloerbelasting door tanks, silo's poederruimte, magazijn, corridor, extruderruimte, invoerruimte van goederen en een laaddockruimte. Naast de industriehallen wordt er ook een hal gerealiseerd voor de uitgifte van goederen met dockboards (hefplateaus in de vloer) en levellers (overbrugging tussen een voertuig en het laadperron).

 

 

DAK - 2.510 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930. Een gedeelte zal uitgevoerd worden in een dakpaneel type 1100 TR3.

 

GEVEL - 5.400 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, horizontaal gemonteerd100mm, MR, voorzien van PVDF coating in RAL 9006.

 

DAK DOCKHUIS - 150 m²

De dakbeplating van het dockhuis zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930.

 

GEVEL DOCKHUIS - 300 m²

De gevel van het Dockhuis zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, horizontaal gemonteerd 100mm, MR, Steenwol, voorzien van PVDF coating in RAL 9006.

 

 

Farm Dairy Lelystad

Op bovenstaande afbeelding is een tekening te zien van het nieuw te bouwen bedrijfspand van Farm Dairy te Lelystad.

 

 

Over Farm Dairy

Farm Dairy is een producent van dagverse zuivel. Dagelijks produceren zij in hun fabriek in Lelystad diverse melk-, yoghurt- en vlaproducten voor retailers, out-of-home, institutionele afnemers en collega fabrikanten. In die fabriek in Lelystad wordt meer dan 200 miljoen kilogram melk verwerkt. Dit is daarmee dan ook  een van de grootste productielocaties van dagverse zuivel in Nederland. 

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van o.a. door ons nieuw aangenomen projecten!