09 december

Nieuwbouw ECR-Nederland BV te Oirschot aangenomen!

ECR-Nederland BV zal zich in 2017 gaan vestigen op het nieuwe bedrijventerrein Westfields te Oirschot. Hardeman I van Harten B.V. gaat hier in opdracht van Heerkens van Bavel de dak- en gevelbeplating leveren en monteren. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

 

ECR-Nederland BV

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en wandbeplating en de lichtstraten.

 

 

DAK - 9.380 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat 106/750.

 

LICHTSTRATEN - 305 m²

De lichtstraten zullen uitgevoerd worden in Polycarbonaat, 2 lagen 4-wandig 10mm dikte.

 

GEVEL - 4.570 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van Altaris Black Low Gloss. Een gedeelte van de gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel verticaal gemonteerd 200mm, steenwol.

 

 

 

 

ECR oirschot

 

ECR oirschot

 

ECR oirschot

Op bovenstaande tekeningen is de nieuwbouw ECR te Oirschot weergegeven.

 

 

 

Over ECR-Nederland BV

ECR- Nederland BV zal zich in 2017 gaan vestigen op het nieuwe bedrijventerrein Westfields. Dit bedrijventerrein is direct gelegen aan de Brainport Avenue tussen Eindhoven en Oirschot. ECR-Nederland BV is een onderdeel van het bedrijf Beijer REF, de Zweedse onderneming in koudetechniek en airconditioning. Eind dit jaar moet de bouw beginnen. Naar verwachting kan het complex in het najaar van 2017 in gebruik worden genomen. Het gaat om een huurpand met 9.450 vierkante meter logistieke ruimte en 2.735 vierkante meter aan kantoren. Het kantoorgedeelte bevat drie lagen met onder meer een showroom en een opleidingsruimte. Naast ECR-Nederland nemen ook ECR België, Uniechemie (Apeldoorn) en Coolmark (Barendrecht) hun intrek in het gebouw.