20 april

Nieuwbouw Duynie te Cuijk aangenomen!

Duynie Ingredients bouwt een nieuwe fabriek voor de productie van ingrediënten voor de (huis)diervoeding industrie op het bedrijventerrein De Haven. De bouw van de fabriek in in het eerste kwartaal van 2018 gestart. Naar verwachting is de fabriek eind 2018 deels en begin 2019 volledig operationeel. Wij gaan hier de beplating leveren en monteren. Projectleider Erik Hardeman gaat dit werk begeleiden in opdracht van Hoex Bouw.

 

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, lichtstraten en binnenwanden.

 

Duynie te Cuijk

 

DAK - 3.850 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in stalen dakplaten 158/750.

 

GEVEL - 5.600 m²

De gevels worden bekleed met sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 120mm en een gedeelte 60mm. De sandwichpanelen worden voorzien van 50mu PU coating in RAL 9006.

 

BINNENWAND - 1.700 m²

Sandwichpaneel binnenwanden van 60mm dikte en 100mm dikte.

 

Duynie te Cuijk

 

 

 

 

Over Duynie

Duynie Ingredients heeft op dit moment een vestiging in Nijmegen. Ze verwerken co-producten uit de levensmiddelenindustrie tot ingrediënten voor de productie van (huis)dierenvoeding. Vanwege de wereldwijd toenemende vraag naar deze natuurlijke en duurzame producten, gaat het bedrijf haar productiecapaciteit uitbreiden met een fabriek aan de Lange Oijen, bij de haven in Cuijk. In de fabriek worden de natte grondstoffen, zoals bietenpulp en aardappelschillen, gedroogd en bewerkt tot eindproduct. Duynie Ingredients is een onderdeel van Duynie Group. Naast de productiehallen wordt er een nieuw magazijn voor gereed product gerealiseerd en komen er kantoren en facilitaire ruimtes in de nieuwe fabriek. Naar verwachting is de fabriek begin 2019 volledig operationeel.

 

 

Duynie te Cuijk