28 september

Nieuwbouw DC VSH te Zeewolde aangenomen!

In Zeewolde gaan we de nieuwbouw DC van VSH bekleden met dak- en gevelbeplating. In opdracht van Pleijsier Bouw heeft projectleider Martijn Jansen dit werk aangenomen. 

 

 

 

Nieuwbouw VSH te Zeewolde

 

Dit project bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, lichtstraten, binnenwand en een aluminium composiet kader.

 

Nieuwbouw VSH te Zeewolde

 

 

DAK - 34.500 m²

Het dak wordt voorzien van stalen dakplaten 135/930. 

 

LICHTSTRATEN - 390 m²

De lichtstraten worden uitgevoerd in Polycarbonaat, 4-wandig 10mm dikte, opaal.

 

GEVEL - 10.650 m²

De gevels worden voorzien van sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm. Een gedeelte van de gevels worden bekleed met sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 200mm, steenwol. Beide soorten panelen worden voorzien van PVDF coating in Ral 7016.

 

BINNENWAND - 1.350 m²

De binnenwand wordt uigevoerd in een sandwichpaneel 80mm dikte.

 

 

Nieuwbouw VSH te Zeewolde

 

 

 

VSH is een sterke internationale speler met absolute focus op Integrated Piping Systems. Zij bieden het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groef- press- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof. Dit aanbod kan worden gecombineerd met de juiste afsluitertechnologie om uiteindelijk het beste systeem te creëren voor de betreffende toepassing. Het assortiment aan fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveiliging, OEM en industrie wordt geleverd door heel Europa en daar buiten.

 

Nieuwbouw VSH te Zeewolde