11 mei

Nieuwbouw DC Scherpenhuizen te Eindhoven aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Bouwbedrijf Peter Peters B.V. de dak- en gevelbeplating monteren bij het nieuw te bouwen distributiecentum Scherpenhuizen te Eindhoven. De Eindhovense groothandel in groenten en fruit Scherpenhuizen is momenteel gevestigd op drie locaties en gaan verhuizen naar één locatie op goederendistributiecentrum Acht. Projectleider Erik Hardeman heeft dit grote project aangenomen.

 

De nieuw te bouwen DC Scherpenhuizen te Eindhoven zal naar verwachting op 1 januari 2017 in gebruik worden genomen.

 

 

DC scherpenhuizen

 

 

DAK - 35.700 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 158/750.

 

GEVEL - 8.470 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 140mm, voorzien van 50mu coating in een standaardkleur. Een gedeelte van de gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel binnenwanden, licht geprofileerd, 140mm dikte,  aan beide zijden voorzien van cleansafe/polyestercoating 25mu in RAL 9002.

 

 

DC Scherpenhuizen

 

DC Scherpenhuizen

 

DC Scherpenhuizen

 

DC Scherpenhuizen

 

DC Scherpenhuizen

Op bovenstaande afbeeldingen zijn de tekeningen van de nieuw te bouwen DC Scherpenhuizen te Eindhoven te bekijken.

 

 

 

Over DC Scherpenhuizen

De firma Scherpenhuizen is gespecialiseerd in de import en export, op- en overslag, verpakking en distributie van groente, fruit en exoten. De onderneming heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vers leverancier, met een volledig assortiment aan groente en fruit. Van aanschaf tot de levering van de producten aan de klanten: alle activiteiten worden door Scherpenhuizen uitgevoerd, of het nu gaat om order picking, productafhankelijke opslag, gekoeld transport, verpakken, groeperen, sorteren, etiketteren of ompakken van het product.

 

De nieuwe bedrijfslocatie bestaat uit een totaaloppervlakte van 35.000 m². Van de grote loods van 18.000 m² is 12.000 m² geklimatiseerd en 2.500 m² gekoeld. 

 

 

DC Scherpenhuizen

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze projecten!