26 januari

Nieuwbouw Brouwers te Den Bosch aangenomen!

Wij gaan voor Unibouw BV bij een nieuwbouw distributiecentrum aan de Rietveldenkade 13 te Den Bosch de beplating leveren en monteren. Brouwers Transport B.V. kan vanuit dit logistiek centrum al haar werkzaamheden uitvoeren vanuit één gebouw. Projectleider Martijn Jansen gaat dit project begeleiden.

 

Het betreft een logistiek centrum van 11.000 m² aan vloeroppervlakte. Het distributiecentrum krijgt 14 loadingdocks, bovendien komt er zo'n 375 m² kantoorruimte in het bedrijfspand, voorzien van LED verlichting. Dit warehouse en distributiecentrum zal in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd worden.

 

 

DAK - 11.475 m²

Op het dak worden stalen dakplaten 125/1000 gemonteerd. De beplating t.b.v. het plafond (ca. 360 m²) zal uitgevoerd worden in stalen dakplaten 158/750.

 

GEVEL - 5.915 m²

De gevels zullen bekleed worden met sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van PVDF coating in Ral 9006. Een gedeelte van de sandwichpanelen worden horizontaal gemonteerd en voorzien van PVDF coating in Ral 7000 en Ral 7016. De buitenzijde van een klein gedeelte van de sandwichpanelen wordt voorzien van gladde coating in Ral 3020.

 

 

 

Bij deze opdracht monteren wij ook een Aluminium composiet kader + plafond.

 

 

 

Brouwers te Den Bosch

 

 

 

Brouwers Transport is een familiebedrijf uit 's-Hertogenbosch dat zich richt op transport en opslag van vooral gepalletiseerde goederen. Hiervoor beschikt het transportbedrijf over 15 eigen vrachtwagens en twee magazijnen met 25.000 palletplaatsen. Brouwers richt zich vooral op transport binnen de Benelux. Het gaat dan vooral om het afleveren van goederen uit de eigen opslag, en om vervoer van A naar B. Een specialisme is het vervoer van breekbare goederen, zoals glaswerk, roestvrijstalen buizen en lichtkoepels.

 

 

 

 

 

 

Bezoek regelmatig de website om op de hoogte te blijven!