27 november

Nieuwbouw Biesheuvel Techniek te Venlo aangenomen!

In opdracht van Heerkens van Bavel Bouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating verzorgen van het nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum van Biesheuvel Techniek aan de Columbusweg te Venlo. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

Het betreft een pand van ruim 12.000 m² logistieke ruimte, 1.500 m² mezzanine en 1.400 m² kantoor, met een toekomstige uitbreiding van 6.000 m² en zal medio 2016 opgeleverd worden.

 

DAK - 18.400 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930, voorzien van interieurcoating.

 

LICHTSTRATEN - 225 m²

De lichtstraten zullen uitgevoerd worden in polycarbonaat, 4-wandig 10mm dikte, helder. Inclusief polycarbonaat plafonds.

 

GEVEL - 5.850 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 100mm PIR en 200mm dik steenwol, in de kleur kronos.

Polycarbonaat paneel 60mm dik.

Zetwerk kaders en plafonds uitgevoerd in aluminium composiet voorzien van coating RAL 9010.

 

Voor het werk monteren wij ook Prefab betonelementen.

 

 

biesheuvel techniek venlo

 

biesheuvel techniek venlo

 

biesheuvel techniek venlo

Op de afbeeldingen zijn tekeningen te zien van het nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum van Biesheuvel Techniek te Venlo die medio 2016 opgeleverd zal worden.

 

 

 

biesheuvel techniek venlo logo

 

Over Biesheuvel Techniek

Met meer dan 700.000 artikelen en continu groeiend, is Biesheuvel Techniek een totaalleverancier voor alle onderhoud- en productiebenodigdheden. Biesheuvel Techniek levert een compleet assortiment industrial Supplies en Industrial Up-Time Services om het productieproces optimaal te laten functioneren. Industrële- en Onderhoudsklanten uit alle sectoren vertrouwen op Biesheuvel Techniek voor: Aandrijftechniek, Mechatronica, Lineairtechniek, Pneumatiek, Flow & Sealing, Tooling & Verspaning, Gereedschappen, Safety en andere Mechanische MRO productgroepen. 

 

 

 

Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van onder andere dit project!