26 augustus

Nieuwbouw Betap te Genemuiden aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden BV de dak- en gevelbeplating monteren bij de nieuwbouw van Betap op bedrijventerrein Zevenhont te Genemuiden. Projectleider Martijn Jansen heeft de opdracht aangenomen.

 

Het bedrijfspand van tapijtfabrikant Betap van in totaal circa 17.500 m² bestaat uit een productiefaciliteit, kantoor voor huisvesting van de research- en development afdeling en een nieuwe showroom.

 

 

 

DAK - 15.460 m²

De dakbeplating zal uitgvevoerd worden in dakplaat 135/930. Een gedeelte zal uitgevoerd worden in dakplaat 158/750.

 

GEVEL - 6.165 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een damwandplaat 35/1000, voorzien van PVDF coating in ral 7021, verticaal gemonteerd op horizontaal aangebrachte sandwichpaneel type FALK 1100 TR3+ 100/130, voorzien van interieurcoating ral 9002. Een klein gedeelte zal uitgevoerd worden in een golfprofielplaat, voorzien van Polyester coating in Ral 8004.

 

 

 

 

Nieuwbouw Betap Genemuiden

 

Nieuwbouw Betap Genemuiden

 

Nieuwbouw Betap Genemuiden

 

Nieuwbouw Betap Genemuiden

 

Nieuwbouw Betap Genemuiden

Op bovenstaande afbeeldingen zijn tekeningen van de nieuwbouw van Betap te Genemuiden weergegeven.

 

 

Over Betap

Het bedrijfspand van tapijtfabrikant Betap van in totaal circa 17.500 m² bestaat uit een productiefaciliteit, kantoor voor huisvesting van de research- en development afdeling en een nieuwe showroom. De gevel aan de Blokmat zal transparant en opvallend worden. Het meest opvallende aan dit gebouw is de steektrap naar de 1e verdieping.