04 mei

Nieuwbouw bedrijfspand Terberg te Ijsselstein aangenomen!

In opdracht van Aannemersbedrijf A. Schouten BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating leveren en monteren bij het nieuwe bedrijfspand waarin twee Terberg bedrijven zich zullen vestigen: Terberg Techniek B.V. en Terberg Matec Nederland B.V. De bedrijven zullen zich gaan vestigen aan de industrieweg te Ijsselstein. De bedrijven zullen naar verwachting eind 2016 hun intrek nemen in dit nieuwe pand. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen.

 

DAK - 2.970 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930.

 

GEVEL - 1.590 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd woden in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 100mm, voorzien van een PVDF coating in Ral 9006. Een gedeelte van de gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, horizontaal gemonteerd, steenwol geperforeerd.

 

GEVEL KANTOOR - 80 m²

De gevelbeplating van het kantoor zal uitgevoerd worden in een golfprofielplaat type 18/988, voorzien van PVDF coating in Ral 7016, horizontaal gemonteerd op omegaprofiel.

 

 

ijsselstein terberg

 

ijsselstein terberg

 

ijsselstein terberg

 

ijsselstein terberg

 

ijsselstein terberg

Op bovenstaande afbeeldingen zijn tekeningen te zien van de nieuw te bouwen bedrijfspand van Terberg te Ijsselstein.

 

 

Over Terberg

Bij Terberg Techniek worden door de fabriek gebouwde standaard vrachtwagens omgebouwd voor speciale uitvoeringen. Hierbij kunnen assen worden toegevoegd en wordt het stuur- en veersysteem aangepast naar de door de klant gestelde eisen. Terberg Techniek heeft in tussentijd onder meer een sterke relatie opgebouwd met de Volvo organisatie in verschillende landen.

 

Terberg Matec Nederland verzorgt de verkoop en service van een reeks producten voor de afval-, recycling- en reinigingsmarkt in Nederland. 

 

De beide snel groeiende bedrijven behoren tot de Terberg Group, waar in totaal 1.200 medewerkers in binnen- en buitenland werkzaam zijn.

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onder andere dit project!