16 oktober

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Anamet Europe BV te Amsterdam aangenomen!

In opdracht van Aan de Stegge Twello BV gaat Hardeman I van Harten de dak- en gevelbeplating monteren van een nieuw bedrijfspand van Anamet Europe BV te Amsterdam. Dit project staat onder leiding van projectleider Martijn Jansen.

 

Logo Anamet Europe BV

 

Het nieuwe bedrijfspand wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Sloterdijk III te Amsterdam. Het bestaat uit 950 m² kantoorruimte en 3.490 m² productie- en magazijnruimte. De bouwwerkzaamheden zijn gestart in september 2015 en het zal volgens de planning in maart/april 2016 opgeleverd worden.

 

Buizen Anamet Europe BV

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating en een binnenwand. 

 

DAK - 4040 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 135/930. 

 

GEVEL - 3000 m²

De gevelbeplating aan de achterkant van het bedrijfsgebouw zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel 100 mm dik, verticaal gemonteerd. De gevelbeplating aan de voorkant van het gebouw zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, werkend, 140 mm dik, horizontaal gemonteerd. 

 

BINNENWAND - 65 m²

De binnenwand zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel binnenwand 100 mm dik.

Anamet Europe BV te Amsterdam

 

Anamet Europe BV te Amsterdam

 

Anamet Europe BV te Amsterdam

Op bovenstaande afbeeldingen zijn de tekeningen te bekijken van het nieuwe bedrijfsgebouw.

 

Over Anamet Europe BV

Anamet Europe BV specialiseert zich in het ontwikkelen van innovatieve producten, zoals beschermslangen voor elektrische bedradingen, gegolfde metalen slangen voor vloeistoffen en gassen, koppelingen en aanverwante producten, leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Deze producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen en/of omstandigheden, zowel voor industriële als elektrische toepassingen. Anamet levert al 65 jaar flexibele beschermslangen voor de staalindustrie, energiesector, machinebouw, auto-industrie, olie- en gassector, voedingsmiddelenindustrie en het leger. Anamet is onderdeel van het Amerikaanse Anamet Inc.

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van dit project en onze andere projecten!