16 december

Nieuwbouw Almet te Etten Leur aangenomen!

Almet Service Center Benelux bouwt op bedrijventerrein Vosdonk een nieuw bedrijfspand met een vloeroppervlak van ca. 7000 m². De nieuwbouw is momenteel al gestart, medio 2017 staat de verhuizing naar het nieuwe pand gepland. In opdracht van Bouwbedrijf aan de Stegge Twello BV gaan wij bij dit bedrijfspand de dak- en gevelbeplating leveren en monteren. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

Almet_ettenleur

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating en de lichtstraten.

 

 

DAK - 6.970 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat 135/930 .

 

LICHTSTRATEN - 50 m²

De lichtstraten zullen uitgevoerd worden in Polycarbonaat, 4-wandig 10mm dikte, helder.

 

GEVEL - 3.860 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 100mm dikte. Buitenzijde voorzien van PVDF coating in Ral 7016. Een klein gedeelte van de gevelbeplating zal uitgevoerd worden in de kleur Ral 9006. Ter plaatse van het kantoor monteren wij een aluminium composiet kader, voorzien van PVDF coating in een standaardkleur.

 

 

 

Almet Etten leur

Hierboven is de tekening van de nieuwbouw Almet te Etten leur weergegeven. 

 

 

 

 

Over Almet Nederland

Almet Nederland is leverancier van hoogwaardig aluminium voor de transport en industrie sectoren. Almet levert uit voorraad standaard aluminium producten en levert daarnaast specifiek maatwerk in grote en kleine volumes. Almet Service Center Benelux bouwt op bedrijventerrein Vosdonk een nieuw bedrijfspand met een vloeroppervlak van ca. 7000 m². Die ruimte is vooral bedoeld voor het magazijn. De nieuwbouw is momenteel al gestart, medio 2017 staat de verhuizing naar het nieuwe pand gepland. Het bedrijf is nu nog gevestigd in Breda.