16 juni

Nieuw aangenomen: Uitbreiding DSV te Oostrum!

In opdracht van Unibouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating leveren en monteren van de uitbreiding van het distritibutiecentrum DSV Solutions. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Het betreft een groot distributiecentrum van 13.000 m² en 1.500 m² kantoor.

 

Na de realisatie van inpandige voorzieningen en de sloop van bestaande kantoren en een grote bedrijfshal, is Unibouw begonnen met de bouw van het distributiecentrum en de kantoren. Commercieel Technisch Adviseur Rogier Jansen: "Het duurzame karakter komt tot uiting door het BREEAM-certificaat van de nieuwbouw. De benodigde vergunningen voor de nieuwbouw zijn inmiddels ingediend en begin 2016 gaan we opleveren."

 

DSV Oostrum nieuwbouw uitbreiding industrie

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dakbeplating, lichtstraten en gevelbeplating:

 

DAK - 12.850 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in stalen dakplaten type 135/930.

 

LICHTSTRATEN - 260 m²

De lichtstraten worden uitgevoerd in Polycarbonaat, dubbelwandige lichtplaten in opale uitvoering met een dikte van 10 mm. De lichtstraten worden gemonteerd in een aluminium frame en afgedicht middels aluminium kliklijsten voorzien van EPDM rubbers. 

 

GEVEL - 4.490 m²

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in sandwich gevelpanelen met een dikte van 100 mm. De buitenzijde wordt voorzien van een PVDF coating in de RAL-kleur 9007. 

 

DSV Oostrum nieuwbouw uitbreiding industrie

 

Tijdens de uitvoering zullen er foto's gemaakt worden om u zo op de hoogte te houden van de voortgang van dit project. Bezoek dus regelmatig onze website!