10 april

Nieuw aangenomen: Nieuwbouw Riezebos te Genemuiden!

In opdracht van Groothuis Bouwgroep B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating leveren en monteren van een nieuw te bouwen pand te Genemuiden. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

Onderstaande foto geeft alvast een beeld van het te realiseren pand:

Riezebos bedrijfspand impressie

 

De totale opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

DAK

De dakbeplating wordt uitgevoerd in stalen dakplaten type 135/930. De totale oppervlakte van de dakbeplating zal ongeveer 4.400 m² bedragen. 

 

LICHTSTRATEN

De lichtstraten worden uitgevoerd in Polycarbonaat, dubbelwandige lichtplaten met een dikte van 10 mm in de kleur Opaal. De lichtstraten worden gemonteerd in een aluminium frame en afgedicht door middel van aluminium kliklijsten. Totaal worden er 7 stuks lichtstraten gemonteerd.

 

GEVEL

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in sandwich gevelpanelen met een dikte van 80 mm. De buitenzijde wordt voorzien van een PVDF coating in de ralkleur 7016. De totale oppervlakte van de gevelbeplat

 

BINNENWAND

De binnenwanden worden uitgevoerd in sandwich binnenwandpanelen met een dikte van 80 mm, licht geprofileerd. De oppervlakte van de binnenwanden is ongeveer 170 m².

 

Begin juni 2015 hoopt Hardeman | van Harten B.V. te starten met dit project.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door onze projectleiders!