24 februari

Nieuw aangenomen: nieuwbouw DHL te Wijchen!

In opdracht van Wijnen Bouw Someren BV heeft projectleider Martijn Jansen de nieuwbouw distributiecentrum van DHL te Wijchen aangenomen. De nieuwbouw zal voorzien worden van een koel- en vriesruimte en opslag voor gevaarlijke goederen.

 

 

 

DHL_wijchen

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, binnenwand en dakplaten voor het gedeelte van 'gevaarlijke goederen'.

 

 

 

DAK - 21.600 m²

Op het dak worden stalen dakplaten gemonteerd, type 135/930.

 

 

GEVEL - 7.235 m²

Op de gevels zullen sandwichpanelen 120mm dik, verticaal gemonteerd worden, buitenzijde voorzien van Spectrum coating in Obsidian, Beigestone en Topaz. Een gedeelte van de gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel Karrier Panel, verticaal gemonteerd, beide zijden voorzien van coating in een standaard kleur. Ook wordt er op een gedeelte van de gevel Pyramideplaten 37/460, voorzien van Prisma coating in Ral 9006, verticaal gemonteerd. Een klein gedeelte van de gevel bekleden wij met een Polycarbonaat gevelpaneel, 40mm, 7-wandig.

 

 

BINNENWAND - 2.690 m²

De binnenwand t.b.v. het gedeelte 'gevaarlijke goederen' zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel 100mm dikte, steenwol. De rest van de binnenwanden zullen uitgevoerd worden in een sandwichpaneel 80mm dikte.

 

 

 

 

DHL te Wijchen

Hierboven is een tekening weergegeven van de nieuw te bouwen distributiecentrum te Wijchen.

 

 

 

 

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van al onze projecten!