20 juni

Nieuw aangenomen: Nieuwbouw bedrijfspand JB Trading te Ede!

In opdracht van JB Trading gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren bij het nieuw te bouwen bedrijfspand van JB Trading te Ede. De nieuwbouw zal naar verwachting eind november 2016 opgeleverd worden. Projectleider Jan Hardeman heeft dit project aangenomen.

 

jb trading ede

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en wandbeplating, dakbedekking, kader en tussenwand.

 

 

DAK - 1.410 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwich dakpaneel type FALK 1100 RW PD 130/160, buitenplaat licht geprofileerd voorzien van een primer.

 

BUITENGEVELS + PLAFONDS - 2.068 m²

De gevelbeplating en de plafonds zullen uitgevoerd worden in een blind bevestigd gevelpaneel type FALK 100/1060 WB, voorzien van een Prisma coating in de standaard kleur ral 7016. Een gedeelte (ca. 70 m²) van de wandpaneel zal worden voorzien van een horizontaal golfplaatprofiel 18/76, Prisma coating ral 9007.

 

VOORGEVEL - 190 m²

De voorgevel zal uitgevoerd worden in alucobond composiet panelen, in een standaard kleur blauw ral 5005.

 

 

JB trading ede

Op bovenstaande afbeelding is een impressie van de nieuwbouw bedrijfspand van JB Trading te zien.

 

 

Over JB Trading

JB Trading is een internationaal bedrijf dat handelt in gebruikte trucks over de hele wereld. Het bedrijf is gevestigd op meerdere locaties op industrieterrein de Frankeneng in Ede. Het nieuwe bedrijfspand moet geschikt zijn voor reparaties aan trucks en trailers en er moet rekening worden gehouden met plaatsen van kraanbanen, inspectieputten en de mogelijkheid om op de verdieping een showroom te realiseren. De nieuwbouw zal naar verwachting eind november 2016 opgeleverd worden.