27 februari

Nieuw aangenomen: Nieuwbouw bedrijfshal Resin te Enschede

In opdracht van Systabo B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een bedrijfshal te Enschede. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

 

Resin Products & Technology is een producent van innovatieve kunststof compounds. Met twee dubbelschroefs kunststof extruders worden basisgrondstoffen opgewerkt naar hoogwaardige kunststoffen. Voor de R & D zijn er een testlaboratorium en twee kleine test-extruders. Resin innoveert rondom thema's als kunstof recycling, milieuvriendelijke bio-compounds, hoge vulgraden, vlamvertraging, PVC-vervanging en halogeenvrije vlamvertraging. 

(Bron: www.systabo.nl) 

 

De volgende tekening geeft u een impressie van de te bouwen hal:

 

Resin Enschede nieuwbouw bedrijfshal

 

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

DAKBEPLATING

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 106/750. De oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 1.600 m².

 

GEVELBEPLATING

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in een sandwich gevelpaneel met een dikte van 80 mm. De panelen worden horizontaal gemonteerd en de buitenzijde wordt voorzien van een pvdf coating in de ralkleur 9006. Een deel (840 m²) wordt uitgevoerd in steenwol panelen met een brandwerendheid van 60 minuten. De totale oppervlakte van de alle gevelbeplating bedraagt ongeveer 2.020 m².

 

Resin Enschede nieuwbouw bedrijfshal

Systabo B.V. heeft een kort animatiefilmpje op de website gezet. In dit filmpje wordt u geïnformeerd over het bouwproces.

Klik hier om het filmpje te bekijken.

 

Eind maart start Hardeman | van Harten B.V. met de beplating van deze bedrijfshal. Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze lopende projecten!