18 december

Nieuw aangenomen: ND Logistics te Nieuwegein

In opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren voor project ND Logistics te Nieuwegein. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman en zal in 2015 worden uitgevoerd. Het betreft de nieuwbouw van een verscentrum voor Albert Heijn van circa 30.000 m².

 

ND Logistics Nieuwegein dakbeplating wandbeplating nieuwbouw

 

Over het project

De supermarktketen Albert Heijn heeft een contract met logistiek dienstverlener Norbert Dentressangle getekend. Naar verwachting wordt het verscentrum in het tweede kwartaal van 2015 opgeleverd. De nieuwe zogeheten Shared Fresh Centers (SFC) vervangen de huidige verscentra in Nieuwegein en Utrecht. Deze vestigingen met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 15.000 m² worden uiteindelijk gesloten. Vanuit de nieuwe SFC zullen vanaf kwartaal 4, 2015 de verse producten van diverse leveranciers worden getransporteerd naar alle meer dan 900 winkels van Albert Heijn. Met SFC wil Albert Heijn de versketen versnellen. Leveranciers brengen hun producten namelijk direct na productie naar het centrum. Daardoor is er minder voorraad nodig, neemt het aantal transportbewegingen af en liggen de versproducten sneller in de winkels.

 

Projectdetails

 

DAK - 32.250 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 135/930.

 

GEVEL - 10.930 m²

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in een sandwich gevelpaneel type 900 CS. De buitenplaat is licht geprofileerd in micro rib en box profiel voorzien van een spectrum coating in de standaard ralkleuren 1015 en 9005. 

 

BINNENWANDEN - 3.200 m²

De binnenwanden worden uitgevoerd in binnenwandpanelen van 80 mm dik waarbij één zijde is voorzien van een non contact foodsafe coating in de ralkleur 9002. 

 

Montagefoto's zullen het nieuwe jaar in het nieuws op de website verschijnen, bezoek dus regelmatig onze website en blijf op de hoogte!