21 maart

Nieuw aangenomen: Koel- en vrieshuis De Vries te Nijkerk!

In opdracht van Aannemersbedrijf Berkhof gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen koel- en vrieshuis. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman.

 

De Vries bedrijfspand Nijkerk

 

De totale opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

DAKBEPLATING

De dakbeplating wordt uitgevoerd in drie verschillende typen beplating. 880 m² wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 106/750. 290 m² wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 135/930 en 1.070 m² wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel dakplaat met een dikte van 220 mm. De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 2.230 m².

 

GEVELBEPLATING

De gevelbeplating wordt ook uitgevoerd in verschillende typen panelen. 3.290 m² wordt uitgevoerd in sandwichpanelen type 1100 BETA KV. Deze beplating wordt verticaal gemonteerd. 300 m² wordt uitgevoerd in sandwichpanelen type MR en is ten behoeve van de plafonds. 290 m² wordt uitgevoerd in golfprofielplaten type 27/1000, deze beplating wordt horizontaal gemonteerd op omegaprofielen. Dan nog 75 m² gevelbeplating dat wordt uitgevoerd in polycarbonaat panelen type Acroplus 5613, 13-wandig in de kleur satijn groen. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 3.695 m².

 

BINNENWANDEN

De binnenwanden worden uitgevoerd in sandwich binnenwandpanelen, licht geprofileerd. De oppervlakte van de binnenwanden bedraagt ongeveer 1.760 m².

 

DEUREN

Naast de dak- en gevelbeplating leveren we bij dit project ook de bedrijfsdeuren. Totaal 10 stuks Metaflex bedrijfsdraaideuren, 1 Metaflex vriesdraaideur, 1 Metaflex koelschuifdeur en 2 stuks Metaflex vriesschuifdeuren.

 

Foto's van het huidige bedrijfspand:

 

De Vries bedrijfspand Nijkerk

 

De Vries bedrijfspand Nijkerk

 

Over De Vries

H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. is in 1992 opgericht door Herman en Ida de Vries. Het bedrijf groeide snel en had de focus op de Nederlandse, Duitse, Engelse en Ierse markt. Tegenwoordig verkoopt De Vries zijn producten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Duitsland met een wekelijkse productie van 150 ton verse en ingevroren producten. De Vries produceert onder andere filet, dijenvlees, vleugels, poten, kiprolletjes en gerookte kipfilet. Ook halffabricaten zoals baadervlees, vellen en karkassen worden door De Vries geproduceerd voor de industrie. De Vries verzorgt ook de export van de producten naar Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.