20 juli

Nieuw aangenomen: Fabriek Knipping te Zwaagdijk!

In opdracht van Knipping B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een uitbreiding bij de fabriek. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. 

 

Knipping heeft twee eigen showrooms en veertien dealers, ruim 30.000 klanten en plaatste in de ruim 30 jaar van zijn bestaan 68.000 kozijnen, 9.500 deuren en 11.000 dakkapellen door heel Nederland. Knipping gaat nu uitbreiden naar een grotere fabriek met poedercoaterij. Het bestaande asbesthoudende dak van de loods wordt verwijderd en er wordt nieuwe beplating geleverd en gemonteerd. Ook de dak- en gevelbekleding van de uitbreiding nemen wij voor onze rekening (dit betreft het gebouw op de voorgrond wat te zien is op onderstaande foto).

 

Knipping Zwaagdijk renovatie agrarisch industrie nieuwbouw

 

De totale opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

DAK - 3.630 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type TR 120/155 waarbij de buitenplaat is voorzien van een HPS coating in de kleur Anthracite Matt. 

 

GEVEL - 1.023 m²

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in een optisch vlak KS 1000 MR sandwich wandpaneel waarbij de buitenplaat is voorzien van een XL 200 plastisol coating. 

 

BINNENWAND - 1.200 m²

De binnenwanden worden uitgevoerd in een optisch vlak sandwich binnenwandpaneel type 1060 WB. Beide zijden zijn voorzien van een interieurcoating in de standaard kleur gebroken wit. 

 

Knipping fabriek uitbreiding industrie

 

Hardeman | van Harten B.V. hoopt na de bouwvak te starten met de montage. 

 

Op de hoogte blijven van de actuele projecten? Bezoek dan regelmatig onze website!