22 juli

Nieuw aangenomen: DSV te 's-Heerenberg!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Unibouw BV de dak- en gevelbeplating monteren bij de nieuwbouw DSV te 's-Heerenberg. De nieuwbouw zal gerealiseerd worden op het euregionale bedrijventerrein DocksNLD, tegen de Duitse grens. DSV heeft al een DC op een naburig industrieterrein in 's-Heerenberg. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen. 

 

 

DSV 's-heerenberg

 

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating en de lichtstraten en het monteren van de betonelementen.

 

 

DAK - 37.450 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat 135/930.

 

LICHTSTRATEN - 2.900 m²

De lichtstraten zullen uitgevoerd worden in ca. 130 stuks lichtplaten uitgevoerd in polycarbonaat, 4-wandig 10mm dikte, opaal.

 

GEVEL - 9.775 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van PVDF coating in Ral 9006 en 9022. Ca. 215 m² zal worden uitgevoerd in polycarbonaat gevelelementen, 40mm dikte, 7-wandig. Ook monteren wij hier een aluminiumcomposiet gevel systeem, 4mm dikte, voorzien van PVDF coating in Ral 9010.

 

 

DSV s-heerenberg

Op bovenstaande afbeelding is een tekening van de nieuwbouw DSV te 's Heerenberg weergegeven.

 

 

Over DSV 

De nieuwbouw zal gerealiseerd worden op het euregionale bedrijventerrein DocksNLD, tegen de Duitse grens. DSV heeft al een DC op een naburig industrieterrein in 's-Heerenberg. DSV Solutions is het eerste bedrijf dat zich op DocksNLD vestigt. De gemeente Montferland mikt vooral op bedrijven uit de logistieke sector vanwege de gunstige ligging tussen de haven van Rotterdam en het Duitse achterland. De nieuwbouw DSV bevat onder meer een distributiecentrum en kantoren. Het warehouse wordt ruim 40.000 m², met erin ook nog een mezzanine vloer van circa 8.000 m². Ook komt hier 3.000 m² aan zonnepanelen, 29 loadingdocks, 1.500 m² kantoor, een sprinklerinstallatie voor de complete oppervlakte en voor alle elektrische en werktuigkundige installaties.