25 maart

Nieuw aangenomen: Dak- en gevelrenovatie Bontrans Woerden!

In opdracht van Bontrans Woerden gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating renoveren van een bedrijfshal. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman en zal over een paar weken worden uitgevoerd.

 

Allereerst een foto van de huidige situatie:

Bontrans Woerden renovatie bedrijfshal

 

De totale opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

ASBESTSANERING

Het totale asbesthoudende dak van 5 loodsen zal worden gesaneerd. Dit is totaal ongeveer 3.960 m². In 3 hallen zal ook de bestaande dupanel isolatie worden verwijderd. 

 

DAKBEPLATING

De nieuwe dakbeplating wordt uitgevoerd in een sandwich dakpaneel type TR 60/95 met een stalen buitenplaat, voorzien van een HPS coating in de kleur Antraciet Mat. De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 4.000 m².

 

GEVELBEPLATING

Aan de voorzijde wordt een potdeksel profielplaat over de bestaande beplating gemonteerd, met een plastisol coating Antraciet. Aan de achterzijde 60 mm sandwich paneel in combinatie met 40 mm Moduliet beplating voor een mooie lichtval in de hal.

 

GOTEN

De tussengoten worden voorzien van een nieuwe EPDM dakbedekking en aan de zijgevel komt een nieuwe aluminium getrokken goot.

 

Bontrans Woerden renovatie bedrijfshal

 

Over Bontrans Woerden

 

Bontrans Transport en Opslag B.V. is een transportbedrijf met vestigingen in Woerden en Rotterdam-Botlek. Ze zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het nationale- en internationale zeecontainertransport. Hiernaast rijden zij met negen vrachtwagencombinaties met haakarmen voor één van de grootste afvalverwerkers in Nederland. 

 

Bontrans Transport en Opslag B.V. heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld als een  betrouwbaar logistieke onderneming. Bontrans beschikt over ruim 50 medewerkers, waarvan 40 uitsluitend Nederlandse chauffeurs en het overige deel planning- en kantoorpersoneel. 

 

Sinds eind 2005 heeft Bontrans de beschikking over een eigen container depot. Op het Bontrans Container Depot worden de volgende mogelijkheden aangeboden:

- Opslag lege en/of volle containers

- Overzetten lege en/of volle containers

- Aansluiten van uw reefercontainers

 

Meer over Bontrans op www.bontrans.com

 

Dit project zal over een paar weken worden gestart.

 

Bekijk regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze lopende projecten!