05 maart

Nieuw aangenomen: Bruil Beton& Mix te Ede

In opdracht van Bruil Bouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating van de uitbreiding monteren bij EBC Mix te Ede. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman. 

 

EBC Mix uitbreiding bedrijfshal Ede

 

Langs de A-30, op een zichtlocatie, zijn nu de silo's te bewonderen van Bruil Beton & Mix. Begin februari is men begonnen met de bouw van de uitbreiding en binnenkort zal ook Hardeman | van Harten B.V. gaan beginnen met de dak- en wandbeplating. 

Bruil Beton & Mix staat sinds jaar en dag synoniem voor transportbeton en droge mortels. Als marktleider in Midden-Nederland produceren en leveren zij een breed assortiment hoogwaardig, gecertificeerd transportbeton voor de Nederlandse ruwbouwmarkt. Daarnaast produceert en levert EBC Mix een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige droge mortels voor de Nederlandse ruwbouw- en afbouwmarkt. Bruil Beton & Mix is gevestigd in Ede met productielocaties in Amstelveen, Apeldoorn, Deventer, Ede, Geertruidenberg, Lochem, Veenendaal, Wageningen, Woerdense Verlaat en Zutphen.

 

Zie hieronder een aantal impressie tekeningen van de architect:

 

EBC Mix uitbreiding bedrijfshal Ede

 

EBC Mix uitbreiding bedrijfshal Ede

 

EBC Mix uitbreiding bedrijfshal Ede

 

EBC Mix uitbreiding bedrijfshal Ede

 

De projectdetails zijn als volgt:

 

DAKBEPLATING

De dakbeplating wordt uitgevoerd in warmdakplaten type 106/750. De oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 6.000 m².

Ook zullen er 13 stuks daklichtstraten worden gemonteerd.

 

GEVELBEPLATING

De gevelbeplating wordt uitgevoerd in 80 mm sandwichpanelen in twee verschillende kleuren grijs. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 2.750 m².

 

SYSTEEMGEVEL

Naast de gevelbeplating wordt er ook een deel à 300 m² Rodeca Systeemgevel gemonteerd. Deze gevel wordt uitgevoerd in de bedrijfskleur groen. 

 

EBC Mix uitbreiding bedrijfshal Ede

 

Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onder andere dit project!