05 februari

Nieuw aangenomen: Bedrijfspanden Obelink te Winterswijk

In opdracht van J. Obelink Onroerend Goed B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van de uitbreiding aan de Snelliusstraat te Winterswijk. De opdracht bestaat uit bedrijfshallen, een vluchtgebouw, een fietsenstalling en een rookruimte. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman.

 

De aannemer Bouwbedrijf Hengeveld B.V. is verantwoordelijk voor alle bouwwerkzaamheden. De volgende 3D tekening geeft een impressie:

 

Obelink Onroerend Goed bedrijfspanden

 

De projectdetails zijn als volgt:

 

DAKBEPLATING

De dakbeplating is uitgevoerd in een stalen dakplaat type 135/930. De oppervlakte van de dakbeplating bedraagt ongeveer 7.775 m². 

 

GEVELBEPLATING

De gevelbeplating is uitgevoerd in blind bevestigde sandwichpanelen waarbij de buitenplaat (micro profilering) is voorzien van een HPS coating in de ralkleur 9007. De oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 4.559 m².

 

LICHTSTRATEN

Er worden totaal 31 stuks lichtstraten gemonteerd, uitgevoerd in een gebogen lichtstraat. Deze is opgebouwd uit 10 mm Polycarbonaat dubbelwandige platen in opale uitvoering en worden gemonteerd tussen aluminium bogen.

 

Over Obelink

Obelink werd in 1959 opgericht door Jan Obelink. Begonnen als eenmanszaak met 100 m² winkelvloer is de winkel uitgegroeid tot een zaak met meer dan 65.000 m² oppervlakte. Obelink heeft een enorm breed assortiment: tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, kampeerbenodigdheden, outdoorartikelen, sport en tuinmeubelen.

Obelink Logo

 

In het nieuws houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot onze nieuw aangenomen en lopende projecten. Bezoek dus regelmatig onze website om meer te weten te komen over onder andere dit project!