15 april

Nieuw aangenomen: Bedrijfspand Porsche te Heteren!

In opdracht van Groothuis Bouwgroep B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen bedrijfspand ten behoeve van de autoindustrie. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

Op de volgende foto's krijgt u alvast een beeld van het uiteindelijke resultaat. Het betreffen foto's van een maquette:

 

Porsche Heteren

 

Het achterste gedeelte op bovenstaande foto wordt nieuw gebouwd. Het project bestaat dus uit het nieuw bouwen van een brug en daarachter een bedrijfshal.

 

Zie hieronder specifiekere foto's van het te realiseren pand:

 

Porsche Heteren

 

Porsche Heteren

 

De totale opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

DAKBEPLATING - 2.270 m² 

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 106/750, voorzien van een coating in de ralkleur 9006.

 

GEVELBEPLATING - 2.370 m²

De gevelbeplating wordt deels (1.580 m²) uitgevoerd in een gevelsysteem: binnendoos 110/600 + isolatiemateriaal (steenwol) + een damwandprofielplaat 45/900. De profielplaten worden voorzien van een coating in de ralkleur 7021 en worden horizontaal gemonteerd op de omegaprofielen.

Het andere gedeelte (650 m²) wordt uitgevoerd in sandwich cassettepanelen van 135 mm dik. De binnenzijde wordt voorzien van een gladde coating in de ralkleur 9006 en de binnenzijde wordt voorzien van een prismacoating in dezelfde ralkleur.

 

BINNENWANDEN - 430 m²

De binnenwanden worden uitgevoerd in sandwich binnenwandpanelen, licht geprofileerd en 80 mm dik. Ongeveer 95 m² wordt uitgevoerd in geperforeerd damwand 45/900 ten behoeve van de showroom.  

 

Wilt u op de hoogte blijven van onder andere dit project? Bezoek dan regelmatig onze website!