26 augustus

Nieuw aangenomen: Bedrijfspand Arcus te Brielle!

In opdracht van Middelwateringbouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen bedrijfspand te Briellie. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

 

Arcus buizen nieuwbouw bedrijfshal

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en wandbeplating en de lichtstraten. Daarnaast hebben wij ook de betonelementen geplaatst. 

 

DAK - 1.525 m²

De dakbeplating is uitgevoerd in stalen dakplaten type 135/930.

 

GEVEL - 1.550 m²

De gevelbeplating is uitgevoerd in een sandwich gevelpaneel met een dikte van 100 mm een microprofilering. De buitenzijde is voorzien van een PVDF coating in de kleur Grey Aluminium. Een klein deel (20 m²) is uitgevoerd in de kleur Anthracite. 

 

LICHSTRATEN - 150 m²

De lichtstraten zijn uitgevoerd in opale Polycarbonaat dubbelwandige platen.

 

Arcus Nederland buizen nieuwbouw bedrijfspand

 

Over Arcus

Arcus is al tientallen jaren gespecialiseerd in het leveren van buizen, flenzen en fittingen. Arcus bedient de markt in Nederland vanuit de hoofdvestiging in Dordrecht. Naast deze vestiging heeft Arcus ook een vestiging in Brielle. Vanuit deze vestiging wordt naast het roestvrjstaal, staal en industrial supplies uit voorraad geleverd; waaronder afsluiters, pakkingen en andere bevestigingsmaterialen. Naast diverse gerenommmeerde fabricaten en merken heeft Arcus een eigen productie van vlinderkleppen, terugslagkleppen en zuivelkoppelingen. 

 

Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onder andere dit project!