30 september

Montage bij Sellon Startflow te Moerdijk is gestart!

Hardeman I van Harten B.V. heeft opdracht gekregen van Van Wijnen Stolwijk BV om de dak- en gevelbeplating en de lichtstraten van de nieuwbouw van Sellon Startflow te Moerdijk te leveren en te monteren. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman John van Manen is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit werk. De eerste paal voor het nieuwe pand is op 23 juni geslagen, begin december betrekt Sellon het nieuwe pand samen met Startflow. Bekijk hieronder de montage foto's.

 

 

DAK - 860 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een Falk paneel 1100TR PD3+, 130mm.

 

GEVEL - 900 m²

De gevelbeplating van de hal (ca. 700 m²) wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel, horizontaal gemonteerd 100mm. De buitenzijde van deze panelen zijn voorzien van PVDF coating in Ral 7016 en Ral 9007. De gevelbeplating van het kantoor (ca. 200 m²) wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel, horizontaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van PVDF coating in Ral 9006, Ral 9003 en Ral 7016.

 

LICHTSTRATEN - 49 m²

De lichtstraat wordt uitgevoerd in Polycarbonaat, 4-wandig, opaal.

 

Moerdijk Sellon Startflow

Hierboven is de tekening weergegeven van het eindresultaat van Sellon Startflow te Moerdijk.

 

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

Moerdijk Sellon Startflow

 

 

Over Sellon Startflow 

Startflow B.V., voorheen Inrada Flow Controls B.V., is een internationaal opererende organisatie met als kerntaken de verkoop, engineering, assemblage en installatie van componenten en systemen voor de procestechniek en voor pneumatische aansturingen.

 

Startflow B.V. levert een breed programma aan hoogwaardige procesafsluiters voor toepassingen in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie, de (petro-) chemische industrie en de energiesector. Naast afsluiters levert Startflow ook een zeer uitgebreid programma magneetventielen voor de aansturing van pneumatisch bediende afsluiters.

 

Startflow B.V. is onderdeel van de Van Stenis Group, samen met Sellon B.V. en Luitec B.V. De drie bedrijven worden geleid door de broers Arjen, Wim en Karel Van Stenis en vormen een sterke eenheid.

 

Sellon levert een breed programma hoogwaardige afdichtingen voor roterende en axiaal bewegende delen. Naast afdichtingen levert Sellon industriële pompen, technische onderhoudsproducten, schotelveertechniek, smeermiddelen en smeersystemen. Sellon is, met dit brede assortiment, actief in een aantal markten: de chemische, petrochemische, food, pharma en maritieme sector.

 

Het nieuwe pand wordt gebouwd in de directe nabijheid van de oude locatie.

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze projecten!