18 september

Impressie van een afgerond project in Breda

Hardeman | van Harten B.V. heeft in Breda de dakbedekking en de wandbeplating uitgevoerd van een bedrijfsverzamelgebouw. De opdracht is gegeven door Moburg B.V. en aangenomen door onze projectleider Martijn Jansen. Voorman Gijs Bakker heeft gezorgd voor een goede uitvoering op de bouw. 

 

Op onderstaande foto is duidelijk het resultaat te zien:

 

Breda Bedrijfsverzamelgebouw

 

De dakbedekking is uitgevoerd in PE folie type 200. Daarop is vlakke EPS isolatie bevestigd, met vervolgens een toplaag van PVC dakbedekking. De totale oppervlakte van de dakbedekking bedraagt ongeveer 1.630 m².

 

De gevelbeplating is uitgevoerd in FALK sandwichpanelen type 1060 WB waarbij de buitenplaat is voorzien van microprofilering en een pvdf coating in de kleur ral 9007. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt ongeveer 740 m².

 

Breda Bedrijfsverzamelgebouw

 

Naast de gevelbeplating heeft Hardeman | van Harten B.V. ook de binnenwanden geleverd en gemonteerd. De binnenwanden zijn ook uitgevoerd in FALK sandwichpanelen type 1060 WB met beplating box-boxprofilering. De totale oppervlakte van de binnenwanden bedraagt ongeveer 980 m².