03 september

Groot project G-Star in Amsterdam in ontwikkeling!

Hardeman | van Harten B.V. is sinds een paar weken aan het werk bij project G-Star te Amsterdam. In opdracht van Pleijsier Bouw B.V. wordt hier de dak- en wandbeplating gemonteerd van dit grote project.  Dit project is aangenomen door directielid en projectleider Jan Hardeman. De daadwerkelijke uitvoering op de bouw wordt begeleid door directielid en projectleider Peter van Harten. 

 

DAK: 15.980 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat type 106/750 met een dikte van 0.75 mm dikte. 

 

GEVEL: 8.500 m²

Bij de gevel is sprake van een opbouwsysteem. Eerst wordt een binnendoos gemonteerd type 110/600 met een dikte van 0.88 mm. De binnendozen zijn voorzien van afdichtingsband. Vervolgens wordt er 170 mm Cladisol isolatie aangebracht. Als laatste wordt hier horizontale beplating op gemonteerd. De horizontale beplating type 35/1000 heeft een dikte van 0.7 mm en is voorzien van een HPS coating in de standaard kleur Ardenne. De beplating wordt bevestigd op verticale omegaprofielen.

 

Op onderstaande foto worden de binnendozen gemonteerd. Ook is de kraan van Hardeman | van Harten B.V. duidelijk te zien:

 

G-star Amsterdam dakbeplating gevelbeplating

 

Het laatste onderdeel dat Hardeman | van Harten B.V. gaat uitvoeren, betreft de voorgevel van het kantoor. De voorgevel van het kantoor boven de puien en achter de penanten wordt uitgevoerd in een blind bevestigd gevelpaneel type 1060 WB 80. De buitenplaat is licht geprofileerd en voorzien van een HPS coating in de standaard kleur Ardenne. De oppervlakte van deze gevel bedraagt ongeveer 342 m².

 

Onderstaande foto geeft een impressie van een deel van de hal vanuit de binnenzijde:

 

G-star Amsterdam dakbeplating gevelbeplating

 

Bekijk regelmatig het nieuws op onze website, wij houden u op de hoogte van de actuele projecten!