03 juli

Groot project Dairy Foods te Gorinchem aangenomen!

Projectleider Martijn Jansen heeft weer een groot project in Gorinchem aangenomen. Het betreft de melkpoederfabriek van Dairy Foods (Vreugdenhil). In opdracht van Vries en Verburg gaan wij hier de dak- en gevelbeplating monteren. De hoogte van het gebouw zal ongeveer 46 meter zijn.

 

Dairy Foods Gorinchem Vreugdenhil

 

De dakbeplating zal worden uitgevoerd in een sandwichpaneel met een dikte van 160 mm. De totale oppervlakte van de dakbeplating is 6.500 m².

 

De gevelbeplating zal ook worden uitgevoerd in een sandwichpaneel waarbij de buitenzijde is voorzien van coating RAL 9007 Diamond 50. De totale oppervlakte van de gevelbeplating is ongeveer 15.000 m².

 

Dairy Foods Gorinchem Vreugdenhil

 

Vreugdenhil Dairy Foods bouwt een nieuwe fabriek naast de bestaande fabriek in Gorinchem. In januari is er gestart met de bouw van de nieuwe energiezuinige productiefaciliteit op het Gorinchemse Avelingen-Oost. Het tempo waarmee de productiefaciliteit wordt gerealiseerd is hoog aangezien in april 2015 de fabriek operationeel moet zijn.

 

Dairy Foods Gorinchem Vreugdenhil

 

Met de nieuwe productiefaciliteit zal de capaciteit van Vreugdenhil Dairy Foods aanzienlijk toenemen. Dairy Foods wil de productiecapaciteit van de vestiging in Gorinchem ruimschoots verdubbelen. Deze opdracht is de eerste fase in de geplande uitbreidingen van Dairy Foods.

 

Dairy Foods Gorinchem Vreugdenhil

 

Vreugdenhil Dairy Foods is één van de marktleiders op het gebied van wereldwijde export van melkpoederproducten. Het bedrijf verwerkt een deel van de Nederlandse melkproductie tot poeder. Deze melkpoeders zijn bedoeld voor menselijke consumptie. De onderneming heeft naast Gorinchem ook productievestigingen in Scharsterbrug, Barneveld en Voorthuizen.

 

Dairy Foods Gorinchem Vreugdenhil

 

Dairy Foods Gorinchem Vreugdenhil