03 oktober

Gevelrenovatie te Warmond uitgevoerd

Hardeman | van Harten B.V. heeft in opdracht van de heer Van de Herik een gevelrenovatie van een bedrijfsgebouw uitgevoerd. Dit bedrijfsgebouw is gevestigd in Warmond. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. De daadwerkelijke uitvoering op de bouw stond onder leiding van voorman Martien van Harten.

 

De totale opdracht bestaat uit het demonteren en afvoeren van de de bestaande gevelbeplating en vervolgens het leveren en monteren van nieuwe gevelbeplating.

 

Onderstaande foto's geven een duidelijk beeld van de oude situatie:

 

Oude situatie Warmond gevel renovatie

 

Oude situatie Warmond gevel renovatie

 

De gevelbeplating is uitgevoerd in een optisch vlak sandwichpaneel type 1060 WB 60 in een HPS coating. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt 387 m².

 

De volgende drie foto's tonen het eindresultaat:

 

Nieuwe situatie Warmond gevel renovatie

 

Nieuwe situatie Warmond gevel renovatie

 

Nieuwe situatie Warmond gevel renovatie

 

Hardeman | van Harten B.V. is onder andere gespecialiseerd in het renoveren van gevels en daken. Dit project in Warmond geeft duidelijk het verschil tussen de oude en nieuwe situatie weer. Is uw bedrijfspand, loods, berging, stal (etc.) ook toe aan een nieuwe en verfrissende uitstraling? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!