25 november

Eggerding BV te Amsterdam aangenomen!

In opdracht van Middelwateringbouw b.v. gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating monteren bij de nieuwbouw van Eggerding B.V. te Amsterdam. Eggerding B.V. is specialist in industriele materialen. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen. 

 

 

Eggerding BV

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, tussenwanden en de goten.

 

DAK - 5.968 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een Sandwich dakpaneel 1100 TR 40/70, buitenplaat geprofileerd 3 kroon voorzien van een Pixel coating in de standaard kleur antraciet. Ook zullen er 4 st. gebogen lichtstraten 4-wandige polycarbonaat platen in opale uitvoering gemonteerd worden.

 

GEVEL - 3.015 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in een blind bevestigd gevelpaneel type 60/1060 WB, voorzien van een PVDF coating in 1 van de standaard kleuren 7016/7035/9006/9007.

 

TUSSENWANDEN - 875 m²

De tussenwanden zullen uitgevoerd worden in een sandwich wandpaneel type 140/1100, voorzien van een Polyester coating ral 9002, kern 140mm steenwol.

 

 

 

Amsterdam_EggerdinkBV

 

 

 

Over Eggerding B.V.

Eggerding B.V. is specialist in industriele mineralen, maar houdt zich ook steeds meer bezig met logistieke activiteiten van andere materialen. Tot die logistieke activiteiten behoren laden, lossen, verpakken en distributie. 

De vestiging Amsterdam is gelegen aan een diepzee waterkade en heeft een groot aantal verschillende loodsruimtes. Eggerding houdt zich in Amsterdam uitsluitend bezig met activiteiten voor derden. 

De activiteiten van Eggerding B.V. zijn: laden en lossen, opslag, verpakken, drogen, breken en zeven, malen en microniseren en logistieke diensten.